Örcünlü Kurye🚀

Akıncı Kurye
0
Örcünlü Kurye
Örcünlü Kurye

Örcünlü kurye hizmetleri antikalar gönderebilir, oryantal kilimler gönderebilir, heykelcikler gönderebilir, hatta madeni para koleksiyonları bile teslim edebiliriz, kayıp veya hasara karşı tamamen sigortalı olarak 20.000,00 TL kadar (istisnalar geçerlidir). 

(getButton) #text=(7/24 Kurye Çağır) #icon=(buy) #color=(#d49b03)

(toc) #title=(İçindekiler)

Örcünlü Kurye Hizmetleri

Örcünlü kurye hizmetleri çeyrek asırdan fazla bir süredir dünya çapında değerli eşyalar teslim ettiğimiz için gönderemeyeceğimiz pek bir şey yok. Çoğu Örcünlü moto kurye taşıyıcının teminat kapsamına ilişkin düşük bir limiti olsa da, antikaların ve değerli eşyaların nakliyesi için kendi yüksek değerli paket sigortamız bulunmaktadır.

Basit bir Örcünlü kurye fiyatlandırma yapısıyla, değerin %2,00'si tutarında ücret alınır (minimum ücret: 10,00 TL). 5000,00 TL üzerindeki ürünler için özel bir teklif almak üzere lütfen bizimle iletişime geçin.(alert-success)

Örcünlü Kurye Şirketi

Örcünlü kurye şirketi değerli ürün teslimat hizmetimiz DHL, UPS ve FedEx gibi lojistik sektörünün en güvenilir isimleriyle verilmektedir. Kurye rakiplerimize göre %70'e varan oranlarda daha düşük fiyatlar sunuyoruz ve değerli eşyalarınızın taşıma sırasında tamamen sigorta kapsamında olduğu konusunda size gönül rahatlığı sağlıyoruz. 

İster arkadaşlarınıza veya akrabalarınıza pahalı eşyalar gönderin, ister müzayede evlerinden değerli eşyaların toplanması olsun, Örcünlü kurumsal kurye hizmeti mümkün olduğu kadar basit hale getirerek zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlıyoruz. 

İletişim için e-posta, iletisim@motokurye.org.tr veya 7/24 telefon destek numaramız, 0543 748 61 61

Örcünlü Moto Kurye

Örcünlü moto kurye ihtiyaçlarınızı yukarıdaki hızlı teklif formuna girin ve bugün tasarruf etmeye başlayın. Yüksek değerli ürün teslimat hizmetlerimizin tümü, kapıdan kapıya tamamen takip edilir ve imzalanır. Yüksek değerli eşyaları gönderirken lütfen aşağıdaki paketleme tavsiyelerimize göz atın. Örcünlü moto kurye rezervasyon işlemi sırasında ek sigorta eklenebilir.

(getCard) #type=(product) #title=(7/24 Moto Kurye Hizmeti) #info=(60 TL den başlayan fiyatlar.) #button=(Kurye Çağır) 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Çerezleri Gör
Ok, Go it!
7/24 WhatsApp