Kestanelik Kurye🚀

Akıncı Kurye
0
Kestanelik Kurye
Kestanelik Kurye

Kestanelik kurye hizmetleri ile ertesi gün teslimattan İstanbul, Çatalca ve Kestanelik çapında teslimata kadar gereksinimlerinize uyacak birçok zaman ve maliyet seçeneğimiz var. Kestanelik kurye hizmeti ile paket gönderirken size ne kadar tasarruf edebileceğimizi görmek için yukarıdaki hızlı teklif aracımıza bir göz atın. 

Lütfen yukarıdaki hızlı Kestanelik kurye fiyat teklif aracımızı kullanarak keman gönderimi için harika fiyatlarımıza bir göz atın. Kesinlikle hiçbir gizli maliyet yoktur, yalnızca kapıdan kapıya olağanüstü bir hizmet vardır.

(getButton) #text=(7/24 Kurye Çağır) #icon=(buy) #color=(#d49b03)

(toc) #title=(İçindekiler)

Kestanelik Kurye Şirketi

Kestanelik de bulunan kurye paketinizi kargoyla göndermeniz gerekiyorsa enstrümanınızın güvenli bir şekilde paketlenmesi taşıma sırasında herhangi bir hasar riskini önleyecektir. Bir müzik enstrümanı göndermek, birkaç basit yönergeyi takip ettiğiniz takdirde basit bir işlemdir. Önemli Çatalca kurye paketiniz için saygın bir kuryeye ihtiyacınız varsa Kestanelik kurye şirketi den başkasını aramayın, hemen fiyat teklifi alın.     

Çatalca kurye alanlarından bazıları;

İletişim için e-posta, iletisim@motokurye.org.tr veya 7/24 telefon destek numaramız, 0543 748 61 61

Kurye paketi göndermek için sözde düşük maliyetli kuryeleri kullanmaktan kaçınıyoruz, söylendiği gibi, ödediğinizin karşılığını alırsınız! Kestanelik moto kurye tarafından sunulan tüm giyim gönderim hizmetleri, alıcı tarafından gerekli bir imza ile toplama aşamasından teslimata kadar tam olarak takip edilir. 

Kestanelik kurye paketi gönderdiğinizde, 50,00 TL kadar ücretsiz olarak otomatik olarak sigortalanır ve ürününüzü sigorta ettirme seçeneği mevcuttur. 20.000,00 TL kadar giysi teslimatı (istisnalar geçerlidir).(alert-success)

Kestanelik Moto Kurye

Kestanelik moto kurye hizmeti ile gönderilen tüm öğelerin %50'sinden fazlasının giysi veya aksesuar içerdiğini biliyor muydunuz? Kestanelik moto kurye lojistikleri 2005 yılındaki kuruluşumuzdan bu yana müşterilerimizin kıyafet ve ilgili eşyaları göndermelerine olanak tanıyan hizmetler sunmaktayız. Kurye paket göndermek için yalnızca APC, DHL, Parcel Force ve UPS gibi büyük marka Çatalca moto kurye kullanıyoruz. 

Sunduğumuz gelişmiş sigorta nedeniyle Kestanelik kurye hizmetlerimiz aracılığıyla gönderilen retro ve aranan kıyafetlerin miktarında önemli bir artış olduğunu fark ettik. Kestanelik kurye sürücüleri sattığınız giyim ürünlerini göndermek üzere Çatalca kurye sahaları hizmetlerimizi kullanmak için, ürünleri satılık olarak listelemeden önce ''Kestanelik Özel Moto Kurye ''belirtmeniz gerekecektir. 

(getCard) #type=(product) #title=(7/24 Moto Kurye Hizmeti) #info=(60 TL den başlayan fiyatlar.) #button=(Kurye Çağır) 

Kestanelik

Kestanelik İstanbul'un Çatalca ilçesine bağlı bir mahalledir. Kesin kuruluş tarihi bilinmeyen mahallede 2150 kişi yaşamaktadır. Cumhuriyetten önce Rum azınlığın yerleşim yeri olarak kullanılmıştır. 1924 yılında Yunanistan ile yapılan mübadele gereği Selanik ve çevresinden getirilen insanlardan oluşmaktadır. 

Kestanelik, Çatalca hakkında bilgiler;
  • Nüfus •2.150,
  • Zaman dilimi UTC+03.00 (TSİ),
  • İl plaka kodu 34,
  • Posta kodu 34540
Rumlar zamanında "Kestana" olarak adlandırılan mahallenin ismi "Kestanelik" olarak değiştirilmiştir. Bu ismin, mahallenin etrafında bulunan kestane ağaçlarından dolayı verildiği zannedilmektedir. 1965 yılında İstanbul’un pilot köyü seçilmiştir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Çerezleri Gör
Ok, Go it!
7/24 WhatsApp