Gümüşpınar Kurye🚀

Akıncı Kurye
0
Gümüşpınar Kurye

Gümüşpınar kurye hizmeti ile ödeme işlemi tamamlandıktan sonra ticari fatura belgesini paket etiketiyle birlikte alacaksınız. Bu belgenin bir kez basılması ve üç sayfasının da imzalanıp 'Ticari Kurye Fatura' yazan bir zarfa konulması gerekmektedir. Bu zarf mühürlenmemelidir.

(toc) #title=(İçindekiler)

Gümüşpınar Kurye Hizmeti🚀

Gümüşpınar kurye hizmeti ile zarf, sevkiyattaki kolilerden birinin dış kısmına yapıştırılmalıdır. Gümüşpınar, Çatalca ve İstanbul dışına gönderilen herhangi bir malın alıcısının, muhtemelen malların varışında ithalat vergisi ödemek zorunda kalacağı unutulmamalıdır. 

İade edilen paketler iade teslimat ücretine tabi olduğundan, paketinizi yurt dışına göndermeden önce alıcıya olası gümrük masraflarını bildirmelisiniz.(alert-success)

Çatalca kurye hizmeti sigortalı olsun ya da olmasın herhangi bir koli gönderirken, göndermeden önce eşyalarınızı doğru şekilde paketlemek için de biraz zaman ayırmalısınız. Çatalca kurye kırılgan eşyalar baloncuklu ambalaja sarılmalı ve sağlam bir kutuya yerleştirilmeli veya ambalaj fıstıklarının bulunduğu bir kutuya yerleştirilmelidir. Çatalca kurye sahaları her iki durumda da öğenin bu ilk kutuda serbestçe hareket etmesine izin verilmemelidir. 

(getCard) #type=(product) #title=(7/24 Moto Kurye Hizmeti) #info=(60 TL den başlayan fiyatlar.) #button=(Kurye Çağır) 

Gümüşpınar Moto Kurye 

Gümüşpınar moto kurye hizmetleri varsayılan olarak paketiniz, malların beyan edilen değerinin yalnızca %2,00'si karşılığında 20.000,00 TL kadar gelişmiş paket sigortası satın alma seçeneğiyle birlikte (istisnalar geçerlidir) 50,00 TL kadar otomatik olarak kapsanır (istisnalar geçerlidir). 

Gümüşpınar kurye paketleri yalnızca gönderici ve alıcı arasında kanıtlanabilir bir mal satışının olduğu durumlarda gelişmiş paket sigortasını kullanarak Çatalca moto kurye sigortalayabileceğinizi unutmayın. Paket sigortasına ilişkin tüm Şartlar ve Koşullar, rezervasyon işlemi sırasında bulunabilir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Çerezleri Gör
Ok, Go it!
7/24 WhatsApp